Friday, March 31, 2006

EEEEEEEverything I can stand...


Σκίτσο By Stelios Kalogerakis (δικό μου δηλαδή)

Δε θέλω να δω Eurovision
Γιατί τελικά δεν ταιριάζει ούτε με την ιδιοσυγκρασία μου ούτε με την αισθητική μου (Ο Ζουράρις θα το έλεγε "φιλοκαλία"
Δε θέλω να δω Eurovision
Επειδή παραπονιούνται όλοι πως το Βισσοτράγουδο δεν έχει ελληνικά στοιχεία; Μπαααά είναι απόλυτα ελληνικό άν σκεφτεί κανείς ότι η αοιδός καταφέρνει να ερμηνεύσει τραγούδι με ξένο στίχο ακριβώς σα να ήταν σκυλάδικο... με σκυλάδικα γυρίσματα στη φωνή e he e vrithing aiii hemmm.
Δε θέλω να δω Eurovision
Γιατί βαριέμαι πάλι να ακούω τα Σαββοπουloids να ξυπνάνε για μία μοναδική εμφάνιση από τη χειμερία νάρκη για μία μόνο ημέρα για να θάψουν ένα pop event που ισχυρίζονται ότι δεν τους αφορα καθόλου. Πού ήταν η πολτιστική προσφορά των Σαββοπουloids όλο τον υπόλοιπο χρόνο; Τελικά Συμβάλλουν στο πολιτισμό αυτού του τόπου τα Σαββοπουloids;
Δε θέλω να δω Eurovision
Γιατί όλη αυτή η κουστωδία ΡουβαδοΒισσοΚαρβελοκτλ. μου φαίνεται πολύ grotesque ...με την κακή έννοια... δεν είναι cult είναι κίτς (εκ του "κίτσος")!
Δε θέλω να δω Eurovision
Γιατί τελικά δε θεωρώ ότι πρόκειται για μείζον εθνικό θέμα... ούτε καν για ελάσσον.
Δε θέλω να δω Eurovision
Αλλά επειδή έχει πλάκα και σασπένς μάλλον τελικά θα τη δω...

2 comments:

iPol said...

Γα να μη δεις τη Eurovision, αγαπητέ Στέλιο,θα πρέπει και να μη δεις ειδήσεις, πρωινάδικα, τατιανολαμπιράδικα (χεχε, καλό βγήκε) και λοιπές ενημερωτικές εκπομπές για τους επόμενους μήνες.

Οπότε καλύτερα να το πιούμε ολόκληρο το ποτήρι (τουλάχιστον όταν βρεθούμε σε κανένα καφενείο θα μπορούμε να συμμετέχουμε στις συζητήσεις της παρέας).

An-Lu said...

Θα δω Γιουροβίζιον για να ολοκληρώσω τη μετάφραση πυ είχα ξεκινήσει στην περισινή και να μην με πρήζει ο βίκτωρας. Εννοείται με το πακέτο πίτσα-μπίρες-λοιπά χαζά!