Tuesday, December 18, 2007

«Ο Τσίπρας είναι μια trendy επιλογή σε ένα emo κόμμα»

Η παραπάνω εμπνευσμένη ρήση είναι της Λιάνας Κανέλλη, η οποία έχει μια παροιμιώδη ευκολία στη δημιουργική χρήση της τρέχουσας επικαιρότητας όταν της καρφωθεί στο μυαλό να ξεστομίσει μια εύστοχη ατάκα.
Θεωρώντας δεδομένο ότι το ΚΚΕ είναι πολύ περισσότερο emo από το Συνασπισμό, εγώ θα έλεγα ότι.
"Η Κανέλη είναι μια emo βουλευτής σε ένα emo κόμμα."
Έδεσε το γλυκό δηλαδή...
(Άσε που είναι η μοναδική περίπτωση παγκοσμίως που όσο περισσότερο φλερτάρει με το trendy τόσο πιο emo γίνεται.)


Y.Γ.
Πλάκα πλάκα είχα καιρό τώρα σκοπό να γράψω ένα κείμενο για την emo κουλτούρα (και να τα ψάλλω σε μερικούς συνομήλικούς μου τριαντάρηδες που το παίζουν ειρωνικά υπεράνω) αλλά αφού άκουσα ότι ασχολήθηκε ο Τέρενς και ο Παπαδάκης με αυτό το θέμα, εμένα πια δε μου πέφτει λόγος...

6 comments:

subir said...

Σε όλα αυτά κανείς δεν ψάχνει ποιό είναι το αντίτ-emo...!Χαιρετώ σας!

Santiago Nasar said...

Παιχνίδια εντυπώσεων... το αντίτ-emo βαριούνται να το ψάξουν γιατί θα πέσει η τηλεθέαση της Δ-emo-κρατικής μας πραγματικότητας.

An-lu. :* Εμείς μάλλον είμαστε happy emo ε;

The Torch said...

Επειδή εγώ δεν παρακολουθώ Τέρενς και Παπαδάκη, θα μπορούσα να διαβάσω την άποψή σου για τους emo;

Santiago Nasar said...

Torch, μάλλον δεν έχει πια νόημα άλλη μια γνώμη πάνω στο θέμα. Τα παιδιά είναι στην εφηβεία, όλοι περάσαμε από φάση αναζήτησης ταυτότητας. Δεν ενοχλούν κανένα, και να ενοχλούσαν δικαιολογημένα θα ήταν.
Το μόνο που με προβληματίζει αρνητικά, είναι η διαμόρφωση σεξουαλικής ταυτότητας ως trend σε μια τόσο περίεργη ηλικία. Σε μια φάση που ο άλλος ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητά του, δε μπορείς να του επιβάλλεται μια bi συμπεριφορά λόγω μόδας. Μου φαίνεται υπερβολικό.
Κατά τα άλλα, εκνευρίζομαι με συνομήλικούς μας που κάνουν ειρωνικά και "υπεράνω" σχόλια λες και αυτοί γεννήθηκαν ενήλικες. Το βρίσκω υποκριτικό.
Επιφυλάσσομαι να επανέλθω με post, αργότερα, όταν θα κοπάσει η emo θύελλα.

PiKei said...

Σκίζεις...

Santiago Nasar said...

Pikei! thank you thank you. Να συμπληρώσω επίσης ότι πριν από τις ερχόμενες εκλογές αποφάσισα να αφήσω φράντζα. Μην πάει τσάμπα τόση θλίψη και απογοήτευση.