Sunday, January 21, 2007

I blog you blog we all scream for ice cream (?)



Μετά από την εύστοχη επισήμανση που μου έκανε η Δέσποινα πριν από κάμποσες ώρες, συμπέρανα ότι ίσως πρέπει να ασχολούμαι λίγο περισσότερο με το blogaκι μου.
Να επισημάνω κι εγώ με τη σειρά μου ότι ο Πολυχρόνης (ergo sum) postαre το πιο περιεκτικό κείμενο (και το πιο ουσιαστικό σχόλιο για τη σύχρονη τηλεοπτική πραγματικότητα) που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό. Μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ...

5 comments:

Παιδίσκη ερωμένη said...

Δεν μου άνοιξε τίποτα..
Κλαψ..

(όσο για το blog, εγώ τους συμπεριφέρομαι σα μωρά, καμμιά φορά κλείνω το τηλ, και λέω, πάω να φροντίσω το blog μου.. χιχιχι)

Καλημέρα..!!

Santiago Nasar said...

παιδίσκη, ωχ sorry μάλλον εγώ έκανα βλακεία με τα links, τώρα υποθέτω ότι πρέπει να λειτουργεί κανονικά!
Μάλλον κι εμένα το blog μου χρειάζεται λίγο περισσότερη φροντίδα...

MåvяiÐåliå said...

TV or Not TV?

Το δεύτερο λεω.

(ωραία foto)

Santiago Nasar said...

Mavri Dalia, συμφωνώ. αν χρησιμοποιείς το internet, τον τύπο και ξένα ΜΜΕ ως μέσο πληροφόρησης, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να παιδεύεσαι με τις απαράδεκτες ειδήσεις των καναλιών.
(Thank you!)

Santiago Nasar said...

Για να μην παρεξηγούμαι, το 1ο στη σειρά σχόλιο (deleted by the blog administrator) είναι το πρώτο που έσβησα στη θητεία μου ως blogger. Tο έσβησα επειδή ήταν spam του είδους "sexy hot girls, meet us now! www.ntrepomai_na_pw.com". Μακριά από εμάς η λογοκρισία, αλλά ήταν λίγο αντιαισθητικό. Επειδή τώρα αισθάνομαι τύψεις, ένα από τα επόμενα posts μου θα έχει τίτλο "sexy hot girls with hot sexy monsters" xe xe.