Monday, November 06, 2006

All in prison?


Tελικά μια νέα μορφή σατιρικού ακτιβισμού είναι το ΓκούγκλΜπόμπινγκ, Για να δει κανείς δείγματα αυτής της νέας τακτικής αρκεί να πληκτρολογήσει στο google «Κατσίκα» και να πατήσει το «I Feel Lucky» (οι περισσότεροι το ξέρετε, παλιό). Ή με τον ίδιο τρόπο να πληκτρολογήσει τη λέξη «ψεύτες» ή τη λέξη «κλέφτες» και να μείνει έκπληκτος με τα αποτελέσματα.
(Μετά τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα με το www.blogme.gr λέτε να συλληφθούν και οι υπεύθυνοι του google για εξύβριση;)

Υ.Γ. Η εικονογράφηση είναι δικιά μου, για ένα άρθρο μου που δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα αλλά ταίριαζε και είπα να τη χρησιμοποιήσω κι εδώ…

6 comments:

Tamara de Lempicka said...

xaxa! πολυ καλο! δεν το ηξερα...
και η εικονογραφηση για αλλη μια φορα...super!

καλημερα!

Santiago Nasar said...

Thank you Tamara! Μόλις νε ενημέρωσε μια καλή φίλη ότι και η λέξη "γουρούνια" στο google, επιφυλάσσει εκπλήξεις!

Tamara de Lempicka said...

ασχετο αλλα δες κι αυτο απο αναζητηση στο google..."david coperfield" (με ενα p)και μπες στο πρωτο αποτελεσμα..
καλημερα!

I.P.Potis said...

Αν μόλις σε ενημέρωσε μια καλή φίλη για αυτό και μόλις με ενημέρωσε και μένα μια καλή φίλη για το ίδιο ακριβώς πράγμα τότε οι ίσως οι κοινές μας φίλες να είναι καλές.

;)

Santiago Nasar said...
This comment has been removed by the author.
Santiago Nasar said...

Tamara, βγάζει το συγκεκριμένο site της Καθημερινης επειδή το google λαμβάνει υπ' όψιν του το γεγονός ότι είμαστε έλληνες χρήστες του google. Δύο είναι τα συμπεράσματα: τα ελληνικά sites έχουν προτεραιότητα, και β) οι ελληνικές εφημερίδες γράφουν λάθος τα ξένα ονόματα.

Ι.P. Potis συνεπώς οι καλές φίλες ενημερώνουν πρώτες τους φίλους τους απ' ότι οι καλοί φίλοι που το μαθαίνουν τελευταίοι αφού και αυτοί ενημερώνονται από τις καλές τους φίλες... μα τι λέω; anyway! Τυχεροί οι έχοντες καλές φίλες.
Φλυαρία σήμερα!